Jenjalan kt quill mall kl

Seronok betul harraz main kt sini..sekali masuk rm40 takda had masa..masuk skali ngn mak ayah..tp semua kena pakai stokin termasuk kanak2..sampai tak mau balik lah dia main kt sini...org utaqa kata perak buihhh hehehe..aku pun skali jd perak buihhh..jakun org ckp..klau dalam bahasa baku dewan bahasa..berasa pelik dengan sesuatu yang baru...hehe


Pinjaman peribadi BSN

Nk share sikit story pasal personal loan ni...dulu masa aku nk kawin dulu aku buat personal loan dgn BSN...ye la kan klau nk kumpul sikit2 mau lambat lah aku kawin kan..aku pinjam rm15k je..

Minggu ni aku tambah lg personal loan BSN ni utk byr deposit rumah teres yg kami beli kt nilai..tak dpt guna acount 2 kwsp sbb dh guna utk rumah yg ada skrang..itu lah kesilapan kami..beli rumah jenis tak bertanah dulu pastu nk beli rumah teres dh tak leh pakai kwsp..sbb tu terpaksa pakai personal loan

Klau korang nk buat personal loan dgn BSN ke..bg email korang kt komen bwh ni..nanti aku bg num phone org BSN tu kt email korang..tak leh publish kt sini..salah dr segi etika..nk tolong org melayu kita gak..

Tips:guna acount 2 kwsp utk byr ansuran bulanan rumah..account 2 kwsp hanya boleh kuarkan utk deposit rumah sekali je..jd guna kan utk beli rumah teres..sbb rumah teres harga lebih mahal

Cepat atau lambat dapat anak...

Arini terbaca dalam facebook luahan sepasang suami isteri tentang bagaimana dorang usaha nk dapatkan anak..aku rasa ada benarnya apa yg dia ckp..aku share balik kt sini dia punya summary:


  • Solat jgn tinggal..aku tambah lg sikit..slalu solat berjamaah suami dan isteri pastu lepas abis solat suami baca doa nabi zakaria bersama2 isteri
  • Slalu beri hadiah kepada kanak2 dan bayi..pegang kanak2 dan bayi amik berkat sbb malaikat akan mendoakan kita sbb kanak2 dan bayi ahli syurga..
  • Jangan bg isteri stress dan sentiasa bg isteri happy..aku tambah lg..isteri juga kena bg suami happy sbb boleh effect sperma hehehe..
Aku tambah lg sikit..makan kena jaga..kurangkan mknana yg byk pengawet dan bahan perisa..gula dan garam kena kurang..bykkan mknan fresh dan semulajadi...lelaki kena byk mkn taugeh dan tembikai..pompuan aku tak ingat dah..mkn buah delima..dan madu

Misteri Kehilangan DJ Radio Akhirnya Terjawab

"Saya ingat saya hilang sehari rupanya dua bulan", demikian cerita DJ sambilan, Azhar Muhammad, 45, atau dikenali DJ Kahong yang hilang dua bulan di Pangkalan Nelayan Jalan Genting, Rantau Panjang, Jalan Kapar, Klang.

Gambar oleh Sinar Harian 

Dia yang ditemui oleh orang ramai dalam keadaan berlumpur di lokasi sama telah menceritakan bertemu seorang lelaki tua yang memakai baju warna krim yang mengajaknya bersembang serta menyerahkan kepadanya rantai leher dan tangan berwarna kuning, sebilah keris serta buku kecil tertulis ayat al Quran.

Sebelum hilang, dia mencari siput di kawasan hutan bakau di pengkalan nelayan dan disahkan hilang pada 10 Ogos lalu.

Baca selanjutnya : Sinar Harian

Masih relevan ke blogging ni?

Erm dh lama tak menaip kt blog nie entah lah tiap2 hari asyik main facebook dan wasap je...ramai dah tak tulis blog..ramai duk online fb je 24 jam...aku ingat pasni dalam blog aku nk tulis review game2 badminton atau bola sepak yg aku tengok lah..

Ataupun tulis review pasal movie2 yg aku tengok...Check duit nuffnang pun sejak 2 tahun lepas naik sikit je..sampai sekarang 2 ratus lebih je..nuffnang pun dh kurang income kot..zaman dah berubah..

Traffic blog ni byk dtg dr google je skrang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...