Review blog Lilliana Mardiana

Tadi tengah blogwalking jupe bloggers femes ni Lilliana Mardiana..seyesly she was so gorgeoussssss..rambut dia sangat cantik...tak yah tgnk muka pun takpe..tgnk rambut dia pun dah jadi gile..pompuan mesti jeles aku puji dia mcm nie...

Tak caya tgnk pic yang di ambil tanpa kebenaran ni dari blog Lilliana Mardiana ni hehe



Tak leh letak bnyk2 kang aku kena saman free je nanti hehehe...nak lagi leh gi blog LillianaMardiana

P.S Lilliana ni rasanya tak lama lagi akan bertambah femes hehe...

P.S.S Kumbang memang suka blogger2 comel letak pic bnyk kt blog dia..conpem kumbang akan slalu skodeng heheh

Tutorial Followers Survey

Ini kali kedua kumbang buat tutorial..kali nie juga di request oleh seorang follower kumbang..bak kata orang..followers always no 1 hehehe...

Okey..bagi yang tak paham tujuan tutorial ni boleh follow dulu erk bg yang tak follow lg hikhik...gurau je.bila kita click button follow sebelum kita click done kita akan di tanya soalan..tak kisah lah soalan ape pun..nk isi tempat kosong ke..multiple choice ke itu korang boleh edit..tapi kalau boleh jgn lah bnyk sgt solan kang terus dorang cancel jd follower korang hahaha

Cara- cara membuatnya
1)Log in dulu ke http://www.google.com/friendconnect guna acount blogger
2)Pastu korang select blog korang
3)Pastu click interest

4)Pastu korang tambah lah soalan..bape bnyk pun korang leh letak..letak satu pun takpe
5)Untuk result survey korang edit lah apa yg patut

6)Last sekali korang generate code HTML then letak kt widget yg html tu

Siap

P.S Mcam kumbang kumbang tak letak kt blog sbb result survey follower tu just for kumbang tgnk sape yg baca dan jadi follower kumbang je..

P.S.S lupa plak nk ajar cara nak remove hehehe..kalau nak remove g friendconnect google tu balik then remove/delete question tu tau hehehe

Cerita sebelum magrib

Erm..bende dh bnyk kali jd kt umah sewa aku nie...kengkadang aku pikir ni disebabkan angin atau pe ke..pas aku mandi dari bilik air kuar tgnk memang pintu bilik housemate aku tertutp rapat..time aku duk main tenet pintu bilik house mate aku tu terbuka sendiri lagi..tgnk takde angin pun..housemate aku pun takde time tu..aku ingat angin tolak..try gak tutup balik pastu tolak memang tak leh..so angin memang tak leh bukak..so ape kah yg membuka pintu tu huhuhuh..conpius2..

Aku ni jenis buat dont know je hehehe..sentiasa pikir positif hehe..sebelum nie tentengah malam bila aku duk sorang kt umah selalu dengar pintu tu tertutup sendiri..selalu memang ingt angin tolak..kali ni terbalik plak..pintu terbukak huhuhuhu...sangkaan aku dah meleset...

Tapi takpe aku kena pikir positif..pintu tu memang rosak kot hehehe...

Membuat Facebook Profile Pic Menarik

Cara-cara nak buat senang je

1)Masuk website ni http://picscatter.com/
2)Upload photos, Line up dulu pastu pastikan acount fb dah log in. Click publish. Photo yang kat atas dah siap tag cuma tukar main profile
3)Untuk lebih baik scale kan gambar ke 180 by 540 (max) pixels

Contoh-contoh pic yang lain


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk