Bile perempuan takde mood nk bersama

Ini lah yang jadi kalau pompuan takde mood nk tido sekali..hihi...korang jgn wat mcm ni kt suami korang k hahaha...

Status facebuk ariel selepas scandal

Click on pic to read

P.S :This screen shot not real and just for fun only ^_^ why so serius lor


Gambar pompuan simpanan ariel

Ini adalah gambar pompuan simpanan ariel yang belum kita nmpak di dada akhbar mahupun dada manusia kihkih...cantik kan dia nie..



tgnk lagi pic dia kt bawah nie
























BEZA GUYS n GURL waktu bgn PAGI...



















Why women are single......real facts

Kenapa para wanita rela membujang..???
Antara sebab-sebab nya adalah....









SEKSI DAN SEKSA....

Sabun Cap Marzuki

Click on pic to read

Which one would you choose?

You are alone on an inhabited island. which of these would you chose as your companion?...hehehe..dont think dirty this just psychological question hehe

Gengblogger diserang malware!


Kalau ikut kata google site geng blogger ada hosted sites yang intermediaries menyebarkan malware. En google cakap blog tu telokbakong.com/, pergh.net/, localdns.net/

En google jugak cakap blog seperti cari.com.my/, creativespikes.com/, veejenterprise.com/ pun menyebarkan malware nie ke dalam gengblogger.

Harap admin gengblogger dapat selesaikan masalah nie..aku pun bukan tahu sgt pasal malware2 nie.tp kalau ikut aku bende nie pun boleh jadi kalau org yang tak bertanggungjwab duk ping link dapatwang lah linkbuck lah. dorang cuba membuat org click kpd link tu..isk2..

phishing pun aku rasa boleh buatkan webpage tu kena blacklist mcm ade orang wat page gengblogger yang fake ke. tak pun aku rasa ada hackers malaysia nk tunjuk terer dia install backdoor trojan kt page gengblogger tu..

sapa2 yang pasang banner gengblogger kt blog korang pun boleh kena..so kalau ada warning kt blog korang tu maksudnya dh kena lah tu hehe..buang dulu sementara code banner gengblogger smpai masalah nie selesai hehe...

Ranking alexa untuk tiga bulan

Alexa rank at 25 August 2010

Ranking aku untuk tiga bulan dah naik sikit dari rangking 8 juta ke 2 juta lebih..kira ok lah tu kan..poyo je aku nie..ranking alexa pun nk citer hehe..tp aku nk tahu gak ranking alexa webpage korang..kongsi lah sikit ngn aku..aku ni baru je berblogging..best gak hihi...

boleh percaya ke rangking alexa nie..aku tgnk blog-blog yang femes rangking dorang semua kurang dari sejuta.daysatt giler..

Aku nk letak sikit contoh-contoh dari blogger-blogger otai. Ranking untuk 25 august 2010

Redmummy
Global 87,208
hanis zalikha Global 188,157
Mel romeo Global 199,190
Rumah4tingkat Global 283,981
choki choki lala Global 367,485
Gadis Terbilang Global 1,084,071

Hebat kan dorang dorang nie..sapa sapa yg rangking alexa dia kurang sejuta untuk bulan ni boleh lah comment kt bawah ni hehe...peace no war..

maju lah blogger untuk negara




ustazah cilik berceramah (subtitle)



P.S: tak tahu lah ni dak kelate ke..siam patani..layan je lah hih

Kembar Justin bieber!!

P.S Kembar Justin bieber...sebijik kan..hehe..tp kt rambut je hihihi

mat rempit nangis



P.S: baik korang tngk cepat sebelum owner video ni delete hehe

Surat Untuk Memohon Cuti

P.S :Kreatif budak nie..hehe

Eyebrow Dance - From the Cadbury Commercial



Eyebrow Dance - From the Cadbury Commercial

Favourite Quotes From Sammy Value

P.S:Click on pic to read..this just for fun only..not real meh hehe

Guy Freaks Out During Hidden Camera Ghost Prank



P.S: i love scare tactic...hehe

lawak tengkorak

Funny English Speaking Terrorists



P.S:Watch and enjoy... non political satire....

Funny 911 Calls

Singlish



P.S:The English use in Singapore. it's damn funny. check it out! =]

P.S.S:I think malasyian like me also speak like this lol hehehe but seriously i dont pronouce coke as cock lol hehee

Funny Hidden Camera (Japan)



P.S: must watch...Japan old man...give a shock to citizen...
give a comment please rate it..
have fun!!

Bi Rain Impersonation



P.S : Watch and comment k..layannnn..hehehe

P.S.S:the guys neck cracked and the host was on the floor laughing as hard as he can..hahaha

Lawak bola sepak



P.S: Ada antara aksi dlm ni memang lawak giler..pecah perut aku gelak..hehe..apa pun enjoyyyyyy....

P.S.S:Pemain bola sepak patut tengok ni..dont make the same mistake..hehe

Hang tuah failed SPM



p.s: video ni dh lama dh kt youtube.rasanya ramai dh tgnk vid ni.tngk balik still lawak lg hehehe...
saje nk masukkan dlm blog jugak hehe

RM1000 & Telur

Ada seorang pak cik yang bernama Pak DI yang sangat kaya. Setiap hari
beliau akan menyimpan RM1000 di bank. Setiap hari tepat pukul 9 pagi
Pak Di dah pun bersiap sedia terpacak di kuanter bank untuk menympan RM1000nya.
Setelah lebih kurang setahun berlalu, kehadirannya setiap haridisedari
oleh Manager Bank. Menager Bank itu pun memanggilnya ke office danbertanya.

Manager : Setiap hari saya lihat pak cik akan menyimpan RM1000
dibank.Apa kerja pak cik?

Pak DI : Saya ni sebenarnya takde kerja encik. Cuma saya suka bertaruh.
Setiap hari saya akan bertaruh dan saya tak pernah kalah.

Manager : Ooo... ini sudah cukup bagus. Tapi pak cik mungkin belum
bertemu dengan orang yang teror macam saya ni. Kalau pak cik bertaruh
dengan saya jangan haraplah nak menang.

Pak DI : Iye ke? Kalau macam tu jom kita bertaruh.

Manager : Okay. Sebutkan apa saja pak cik nak bertaruh dengan saya.

Pak DI: Macam ni... dalam tempoh 7 hari dari sekarang encik akan
kehilangan telur encik. Kalau betul encik akan hilang RM1000,
kalau tak saya akan bayar encik RM1000.

Manager : Hahaha.. tak logiklah pak cik. Tapi tak pe... saya setuju.


Setelah kedua-duanya setuju mereka pun beredar. Besoknya bila bangun
pagi Manager tu pun meraba telurnya.. ooh masih ada.Begitulahseterusnya
hinggalah sampai ke hari yang ketujuh dia dapati telurnya masih lagi


ada.......Dengan suka hatinya Manager tersebut pun pergilah
berjumpadengan Pak DI.


Manager : Pak cik sorrylah ye.. telur saya masih lagi ada..

Pak DI : Betul ke? Aku tak percaya... Mari sini aku pegang...Lalu
dipegangnya anu Manager tu.

Sambil tersenyum Pak DI pun berkata..Okaylah..
Betul kata kau. Nah ambil RM1000 ni.

Pak DI pun menghulurkannya.

Manager : Hari ni baru pak cik tahu siapa yang teror... Sorrylah
pakcik.Hari ni pak cik tak dapat pergi bank lagi laaaa keh.. keh..
keh...


Tiba-tiba Pak Di mengeluarkan RM4000 dan pergi ke kuanter bank. Manager
tersebut rasa hairan lalu bertanya pada Pak DI.....

Manager: mana pak cik dapat duit sebanyak tu?

Pak DI : Pak cik bertaruh dengan kawan pak cik Guard kat luar tu tadi
RM5000.


Manager : Bertaruh apa?


Pak DI : Bertaruh yang pak cik dapat pegang telur Manager Bank.....








Manager : Tak guna punya orang tua....

cannibal

Amat, Abu dan Budin tersesat di dalam hutan sewaktu memburu. Mereka
kemudiannya ditangkap oleh sekumpulan orang asli yang merupakan cannibal.
Sewaktu dihadapkan ke ketua puak cannibal, ketua puak mengatakan mereka
tidak akan dijadikan sup dan dimakan jika mereka lepas ujian yang akan
diberikan. Mereka dikehendaki pergi ke dalam hutan dan mencari 10 buah yang
sama jenis. Lalu mereka pun pergi la ke dalam hutan bersama2 beberapa orang
asli yang akan mempastikan mereka takkan lari.

Amat kembali dan membawa 10 biji buah epal. Ketua puak cannibal itu
kemudiannya berkata "Kamu dikehendaki menyumbat kesemua buah2 tersebut
kedalam lubang bontot kamu tanpa sebarang ekspressi diwajah kamu atau kamu
akan dimakan!". Maka bermulalah sesi menyumbat buah epal ke dalam lubang
bontot Amat, SATU!!! jerit semua orang-orang asli. Belum sempat epal kedua
disumbat, Amat sudah menjerit kesakitan, lalu Amat diikat dan diletak dalam
kawah besar untuk direbus jadi sup.

Abu pula kembali membawa 10 biji anggur. Ketua puak menerangkan perkara
yang sama kepada Abu. Abu merasa takdelah susah mana. Dari jauh Amat
mendengar orang-orang asli menjerit SATU!!! DUA!!!! TIGA!!! EMPAT!!!
LIMA!!! ENAM!!! TUJUH!!! LAPAN!!!!, tiba-tiba Amat terdengar Abu ketawa
terbahak-baha. Beberapa minit kemudian Abu diletakkan bersebelahan Amat
dalam kawah besar.

"Weiii yang ko gelak apehal???...ko dah nak lepas tadi dah!!" bentak Amat.
Abu jawab "takleh tahanla beb...tengah aku relax2 sumbat anggur tiba2 Budin
balik bawak tembikai 10 bijik".

Ini Kisah Orang Sakit Mental Yang Minat MAWI

Satu hari seorang pengawal membuat rondaan disetiap bilik orang sakit mental, dalam rondaannya dia terdengar nyanyian yang merdu walupun tak bunyi macam suara Mawi tapi suaranya memang hebat dengan suaranya yang tersendiri mengalunkan lagu Intifada.

Kata pengawal itu dalam hatinya,"tak sangka ada juga orang yang sakit mental ni boleh menyanyi dengan hebat. Ingatkan radio atau kaset yang dipasang oleh pengawal yang lain." sambil melihat dari luar pesakit tu menyanyi sambil telentang di atas katilnya. Pengawal terus melalui bilik itu dan berjalan terus untuk meronda kebilik2 pesakit yang lain.

Setelah selesai pengawal berpatah balik. Apabila samp ai ke bilik pesakit mental yang menyanyi tadi ia masih menyanyi tetapi kali ini lagu aduh saliha pulak. Dia menyanyikannya memang hebat, bagus sekali tone suaranya, cuma dia sakit mental aje kalau tak boleh buat album....tapi kali ini dia menyanyikan lagu aduh saliha tu dalam keadaan meniarap, lagu intifada yang mula2 tadi terlentang? pengawal tu hairan dan bertanya pada pesakit mental tu...

"kenapa kamu menyanyi meniarap? tadi terlentang?"

Jawab pesakit mentaltu.....
"Tadi SIDE A...ini SIDE B lah pulak...."

Pengawal tupun beredar dari situ dan berkata dalam hatinya..
"betul jugak"

heeeeheeee....

Kisah lawak pasangan kucing yang curang



p.s:Kapel mana yang tak bergaduh..even kucing pun sama hehehe...apa pun ikuti kisah kucing ni dulu

Kuliah Jin Dari Ustaz Ismail Kamus

1) Jin berasal dari Jan (Bapak Jin) dan gelarannya Azazil. Dicipta dari api
(biru), dan telah beramal puluh ribu tahun lamanya.

2) Apabila Allah swt. memerintahkannya supaya tunduk menghormati Nabi Adam,
mereka telah ingkar. Allah swt. melaknat dan perintah turun ke bumi. Jin
terbahagi kepada dua iaitu Jin Islam dan Syaitan.

3) Jin Islam pula terbahagi kepada dua iaitu Jin Islam(Soleh) dan Jin Tidak
Islam (Tidak Soleh). Syaitan yang turun kesemuanya jahat (tidak Islam).

4) Makanannya dari Api (Asap). Itu sebab orang-orang Melayu dilarang
mengunakan kemenyan kerana Jin paling suka dengan asap yang busuk.Tetapi
orang-orang melayu ini degil, suka sangat dengan asap kemenyan. Beliau
menambah, orang-orang yang suka hisap rokok itu, adik-beradik jin lah tuu
(sambil berseloroh).

5) Tempat tinggal Jin seperti di awan, sungai, hutan, lombong, laut,
tempat-tempat tinggi (klcc), tandas dan kubur.

6) Beliau menasihat apabila ingin buang air di perjalanan (contohnya
jalanraya), perlu baca " Sala Mun, 'Ala Sulaiman, Fil 'alamin." Mengikut
sirahnya jin sangat takut dengan Nabi Sulaiman. Orang-orang Melayu suka
sangat membaca ucapan, "Ampun Datuk, Anak cucu tumpang lalu" Masa bila
pulak jin dapat pangkat datuk. Dan masa bila pula, kita jadi cucu cicit
jin!!!!

7) Jin tidak mengetahui akan alam ghaib, itu sebab jika ada dukun atau
bomoh yang tahu menilik-nilik nasib, pembohong...." Sirahnya apabila Nabi
Sulaiman, memerintahkan jin untuk membina istananya, sehingga Nabi Sulaiman
meninggal pun jin tidak perasan/tahu. Semasa itu Nabi Sulaiman duduk di
kerusinya dengan tongkat kayu. Dan jin tekun membuat kerja di hadapan-nya.
Sehingga anai-anai memakan tongkatnya dan tongkat tersebut reput dan jatuh
serta Nabi Sulaiman pun jatuh, maka barulah tahu oleh jin bahawa Nabi
Sulaiman telah mangkat.

8) Manusia juga dilarang membuang air di lombong-lombong yang airnya
tenang, terutama di waktu tengah malam. Jin suka mandi di situ, waktu itu.
Di larang juga buang air di lubang-lubang (tanah).

9) rumah-rumah yang lama tidak berpenghuni atau rumah yang baru siap belum
duduk lagi, jin suka tinggal di situ. Sebelum duduk rumah baru, di galakkan
membaca surah Al-Baqarah, sehingga habis. Jin lari selama 3 hari. Tidak
perlu tepung tawar bagai.... orang melayu suka sangat menepung tawar !!!

10) Jika budak menangis tengah-tengah malam, azankan 7 ~ 10 kali, jika
tidak bacakan ayat Kursi dengan cara 9 kali henti (tekniknya) sebab beliau
pernah jumpa orang yang di rasuk.

* Kalau rajin..Tolong sebarkan maklumat ini kepada saudara Muslim Muslimat
yang lain. Ilmu yang bermanfaat ialah salah satu amal yang berkekalan bagi
orang yang mengajarnya meskipun dia sudah mati.

Orang Gila Juga Yg Boleh Menasihati Orang Gila

Mat, lelaki gila berumur 35 tahun baru saja terlepas dari wadnya.
Beliau lari sekuat hati kerana dikepung oleh sepasukan petugas
hospital. Tiba di tepi pagar Mat lantas memanjat satu tiang lampu
yang tinggi. Ketua unit jaga yang mengawal hospital datang dan
mengarahkan Mat turun, Mat tidak mahu turun. Datang pula pengarah
hospital, "Mat!!Turun Mat nanti jatuh", katanya. Mat tidak mahu turun
juga.

Dipanggilnya pihak bomba, "Mat! Turun Mat, kalu tidak kami potong
tiang lampu ini" kata seorang pegawai bomba sambil mengacu-acukan
gergaji elektrik di pangkal tiang lampu itu., Namun Mat tidak
bergerak pun untuk turun. Dipanggilnya pihak polis, "Mat turun
Mat!"teriak seorang sarjan polis, kalau engkau tak turun nanti kami
bom tiang ini dan engkau akan mati!!Turun Mat!. Mat tidak turun-turun
juga.

Lama-lama pengarah hospital pergi berjumpa dengan Man, seorang teman
Mat dalam wad gila itu kalau-kalau dia boleh membantu.
"Man!Harap-harap Man boleh tolong turunkan Mat dari atas tiang
lampu"Tolonglah Man ya!
Jawab Man"Ohhh!!!Itu senang saja" Lalu Man dibawa kepada tiang lampu
itu.

Setibanya di situ, pengarah hospital pun berkata, "Man! Man nak pilih
alat yang mana? Sama ada gergaji atau pun bom itu. "Ahh!Man nak
gergaji!" Baiklah! Ambillah gergaji itu.

Lalu Man mengangkat gergaji dan mengacu-acukan pada pangkal tiang
lampu itu. Man pun berteriak, Hoi Mat!!!Hang turun, kalau hang tak
turun aku tebang tiang lampu ni!!Hang turun lekas!!
Mendengarkan amaran itu Mat yang berada hampir 3 jam di atas tiang
itu pun turun dengan pantas lalu ditangkap oleh para petugas
hospital.

Pemberita pun datang menemubual Mat. "Kenapa Mat turun bila
Man yang suruh sedangkan bomba dan polis suruh Mat tak turun?

Jawab Mat; "Polis ker bomba ka, depa tak akan buat!Tapi Man ni
apabila dia kata lagu tue dia akan buat sungguh sebab Man tue GILA!"

baby gatal



p. s bagi aku baby nie memang lawak hehehe.....baru baby dah gatal hahahaha..baby sape ni erk..

Karok



p.s:video ni di buat oleh pelajar sekolah korea...dorang rakam time dorang karok pas balik sekolah..video yg menjadi hits di korea dan jepun kt youtube hehe

p.s.s:aku pun karok gak tapi takde lah feeling sampai mcm ni hehehe..tapi dorang memang best...

Iftar



p/s: Bulan posa nk dekat dh ni so kena prepare siap2 utk nk berbuka nanti..hehehe..apa pun layan video ni dulu

p/s:Tengok sampai habis dulu baru komen heheh

Doa Qunut



p/s: sempena ramadhan yang akan tiba mari kite beramal soleh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk