Hantu Korea



Part yang last tu paling lawak hehe

Mat rempit langgar lembu



Nak rakam lembu bergaduh tapi mat rempit pun nak masuk dalam video ni hehehe...tapi memang lawak lah budak ni hehehe...lembu tu rileks je siap leh sambung balik gaduh hehehe

sunsilk@uitm melaka



Iklan sunsilk terlampau yg pernah femes suatu ketika dahulu hehehe

Funny Miming



Just enjoy while listening to good song hehehe...

Dream date with justin bieber



Note: Aku nk share video ni plak..maaf kalau post video ni sama ngn blog2 lain..

Justine Biebier gay?

Note:Laptop justin bibier dikatakan hilang dan tak lama selepas tu gambar ni di tersebar di internet hehehe...tipu aje hehehe....peminat JB jgn mrah ini hanya gurauan semata2 hahahaha....

Cirit or Die!!

Model Maybeline Yang Cun Giler!

Noda-noda Hina

Aku ditempatkan disuatu tempat yg sempit bersama 19 yg lain. Taukey Leong, aku masih ingat nama itu. Dialah yg memiliki kami. Suatu malam datang seorang lelaki bernama Joe. Aku tak pasti apa yg dibincangkan oleh Joe dgn Taukey Leong. Joe menghampiri dan membawa aku pergi.Joe membawa aku berjalan-jalan menyusuri kaki lima ibu kota dengan riang.


Alangkah bahagianya jika aku dapat menikmati malam-malam begini tanpa kongkongan, tanpa perlu menjadi hamba kepada sesiapa. Perlahan-lahan Joe menyentuh tubuhku. Dilurut-lurutnya berkali-kali. Namun apakan daya, sebagai makhluk yg lemah aku hanya mampu membiarkan tangan sasa itu menguliti sekujur tubuhku.Joe menghela nafas panjang.. bibirnya dijauhkan dari tubuh monggelku.. apakah dia sudah sedar akan perbuatannya? Syukurlah jika begitu..masih ada rupanya secebis perasaan simpati dalam hati yg tadinya bagai ditunggang iblis.


Suasana sepi seketika.. Joe senyap tanpa sebarang bicara.. entah berapa kali jam ditangan direnunginya..Sayup2 kedengaran beberapa suara.. seakan menghampiri kami.. Joe kelihatan begitu gembira menyambut kehadiran beberapa orang lelaki itu.. Seorang darinya merenung tajam kearah tubuh bugarku ini..aku resah dengan renungan itu.. renungan yg dipenuhi nafsu serakah.. Joe memperkenalkan aku padanya.. Roy. begitu jugak dengan yg lain2. Jack, Poie dan sigemuk itu.. Agi.


Roy membisikkan sesuatu pada Joe..dah tanpa ku sedar aku kini berada dalam genggaman Roy. Perkara turkutuk tadi dilakukan lagi. dari tangan ke tangan aku berpindah. aku dikucup.diisap, diramas sepuas-puasnya. aduhh!!! aku tak mampu lagi menahannya.. seluruh tubuhku bagaikan hancur menjadi abu.. tubuh ku di kecap mereka sepuas hati..dan akhirnya. setelah mereka puas memperlakukan diriku, aku dihumbankan di tepi longkang. Habis madu sepah dibuang. maruah hidupku hancur..Begitulah kisah ku.. AKU SEPUNTUNG ROKOK

Makcik Yang Nak Terkencing Dalam Bas

Ada seorang makcik ni berumur 40++. Dia naik bas ekspres dari KL ke Perlis. Tengah perjalanan dia nak berhajat kecil. “alamak! leceh betullah. Tadi masa berhenti tadi tak nak kencing”. Adohh… malu pulak leh nak suruh drebar tu berenti’ kata mak cik ni dalam hatinya.

Makcik ni duduk belakang sekali. Lepas tu pulak org tak ramai. Maklumlah… hari isnin, orang kerja. Makcik ni pun balik sebab emergency. “macam mana nak buat ni..?” Mak cik ni ada idea. Dekat tingkap bas kan ada tingkap kecik. Lepas tu bas tu berlangsir. “alahh kencing je lah ikut tingkap ni”. Hajatnya lepas dengan jayanya…

Lepas tu air tu terpercik sikit2 kat seorang Mat Motor. Mamat ni pun angin lah. “kurang hajar!!!”

Mamat ni pun beri arahan berhenti kat drebar bas. Then Mamat ni pun naik dalam bas dan menjerit. “sapa yg #@#@##@% &^ ludah kat luar tadi hahhh !!!! baik korang mengaku!!!”

Makcik ni rasa bersalah dan nak minta maaf. Dia pun berdiri. “makcik ni apahal bangun!! duduk!!!” jerit Mamat ni. “cepat!! ngakulah!!!” kata Mamat ni.

Makcik ni bangun lagi. Dia kata “sebenarnya nak…” Lepas tu terus dipotong percakapan makcik tu.

“Makcik diam!”, kata Mamat tu.”Saya tau orang yang ludah tu lelaki sebab saya nampak mulut dan misai dia!!” jerit Mamat ni.

Rahsia Buah2an Wanita

Note: Untuk bacaan 18 tahun ke atas sahaja!!

Ini hanya kajian semata-mata dan tidak sama sekali boleh di jadikan panduan seratus peratus hehe...erm...lg satu korang jgn pikir bukan-bukan plak...


Buah Terung Buah ala-ala terung ( taklah lanjut macam saiz terung )
ni biasanye pemiliknye jenis yang pembersih. Dia jenis 'tak kisah'orangnye. Sempoi dan open minded. Selalunye bra diorang saiz 36t hehehe! Kalo nampak pompuan yang dada luas, buah dia cam ke bawah sket, tu arh wanita buah terung namanya kihkihkih!

Buah Epal
Buah ala-ala buah epal biase nyerrr kelihatan tegang walaupun bukan dalam keadaan stim kihkihkih! Pemiliknye jenis yang menepati masa,memendam rasa dan kehidupan mereka teratur dengan rutin2 harian yg telah dirancang rapi. Mereka jenis yang sombong dan adakalanya terlebih peramah. Buah Besar Tapi Leper! Buah dorang nampak cam lembik. Kalo jalan gegar2 sket thehehe!Kalo pakai bra ade isi terkeluar sket dari tepi kiri kanan bra yg dorang pakai tu. Sesuai kalo pakai bra yg takde span, kalo tak isi yang terkeluar tu leh nampak jelas timbul ketul2 kalo pakai bra yg ade span.Pompuan cam ni tak bape kuat seks sangat dan bagi mereka seks bukan perkara utama.

Buah Kecik!
Buah jenis ni bukan dimiliki oleh budak kecik. Tapi wanita dewasa yang berbuah kecik. Mungkin pembesarannye terbantut atau dah memang buah kecik kot! Ade jugak pompuan yang dah disentuh, dh kawen dan dah pun menyusukan anak tapi buah memang kecik gak! Pompuan jenis ni boleh dikatakan pemalu dan pendiam, jujur dan selalu berfikir panjang dlm ape pon yg dorang lakukan.

Buah Tembikai
Buah jenis ni besar giler. Antara saiz 36 atau 38 hik! Bisa melemaskan sih! Pompuan camni dikatakan seksi ( walaupun tak berpakaian seksi ) dan kelihatan menggoda. Mereka mudah jatuh cinta dan senang dipujuk. Hati mereka lembut dan mudah dipengaruhi. Mereka juga jenis yang berjimat cermat.

Takde Buah
Bukan takde buah tapi buah dorang tak bape nampak sangat lelagi kalo pakai baju kurung ke t-shirt ke... kecuali bebudak tomboy yang memang pakai bengkung nak kasi tak nampak buah ! Pompuan camni biasenyer kuat semangat dan lasak. Tapi dorang boros dan panas baran!

Buah Bongkok
Pompuan yang bongkok sikit ( bukan nenek tua yg memang dah bongkok secara semulajadi tu ) tak kira bra saiz haper pun, biasanyaa kuat seks. same cam pompuan yg ade taik lalat kat buah arh! kui... dorang bernafsu rimau dan hebat diranjang. fuh!.. mereka juga berfikiran kotor (lucah) namun mereka kelihatan sopan dan disenangi orang tua ( berkenan nak buat menantu ). ptOih!

Buah Mendada
Pompuan yg mendada ni jenis yg romantik. Mereka kelihatan sombong tapi sebenarnya bermulut manis dan penyayang. Mementingkan kecantikan dan agak materialistik sket kehkehkeh!

Korang pilih yang mana satu,tapi jgn paksa2 awek korang tuk tahu awek korangnye apa lak k ... Sekian!

Teknik Mengelakkan Selipar Dicuri Di Masjid

Teknik Psychology Untuk Mendidik Masyarakat

Hehehe...sapa buang sampah kt sini maknanya dia monyet ehehehe....

Jamban 10 bintang!!

Siap ada aircond pastu boleh tngk astro sambil melepas..memang best gila lah...biar umah tak best takpe janji jamban best hehehehe

Kesan Kenaikan Harga Minyak


Note:Gambar ni bukan jugak di edit guna photoshop..tp memang real...pemandu ni trauma sbb kena hon dengan org belakang

Iklan ACE Insuran

Ini bukan edit guna photoshop..memang real punya hehehehe..melindungi kemaluan anda..cepat mohon hehe

Power Rangers Keletihan Tertido Dlm LRT

Restorant yg paling sedap di sentul

Budak Tadika Yang Terlebih Bijak

Hehehe...

Recycle Plastic Jusco Buat Bikini

Budak ni memang terlebih kreatif hehe

Gua memang suspek lah kt lu! hehehehe

Pic Luna Maya dan Ariel uncensored!!!!

Maaf sebab kualiti kurang memuaskan sbb tangkap guna handphone je kuikuikui...sowiiii sbb curi trafik sikit ekekekekekeke....jgn marah nanti kena jual

Jenis-jenis Couple Yang Patut Anda Tahu

Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Sila pelahatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal dan kerete yg hensem walaupun itu balak mcm umah talak siap.

Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang… Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..

Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak)

Awek cun berpakaian seksi
Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantik ka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.

Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan “I wear sexy and I feel good” ataupun “I have the right to wear anything I want”… Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka Tatau apa mau cakap lagi woo..

My face on the newspaper!!!OMG!!

Pic ni dh lama tapi tetiba aku rasa nk masukkan dlm blog hehehehe...time ni 25 march thursday paper the star...pagi tu tetiba je kengkawan aku, bos aku tetiba hantar sms kt aku ckp muka hang dlm surat khabar...aikkk...aku pun pikir bile masa plak aku bunuh org ni..nk kata aku ni artis pun bukan hehehe...terus aku kuar g beli surat khabar...the star plak tu hehehe...ni event tuk pelancaran HSBB (high speed broadband)....lg pun aku memang salah sorang yg jaga server internet HSBB ni.antara pakar repair server kt malaysia hehehe.ops riak plak hehe..memang laju gila tenet ni..tenuk pun kalah hehehe...HSBB ni sama mcm org korea ngn jepun pakai..download ngn upload sama laju..paling slow 5mb tepat tak kurang sbb pakai fiber optic...dowload movie 700 mb dlm 4- 5 minit je..hehehe...depends on server dorang gak actually...kita laju dorang tak laju pun tak guna gak....

My cat 'the octopus killer' has went to netherland :-)

Nadias Picture Show - Menunggu Diri Mu gitar chord




Em-Am-C-D
Semuanya kan berakhir
Kiranya kau kan mungkir
Tetapku menunggu mu
Untuk kau terus berfikir
Em-Am-C-D
Jangan kau anggap ini semuanya
Hanya mimpi yang tak berharga
Jangan kau alpa tentang isinya
Kenangan yang telah kita bina
Bm-Am
Hanyaku yang inginkan semua
Bm-Am
Untuk kita terus berdua
G-D-Am-C-D
Ku kan terus tersiksa
Kiranya aku tetapkan menunggu dirimu
G-D-Am-C-D
Harusku menahan semua kisah cintaku
Jauh, jauh….
Jauh…

FIFA 2010 world cup team strategy




















Kisah Orang Yang Takda Komputer Dan Email

Seorang wanita memohon jawatan tukang sapu di MSC Cyberjaya. Pegawai di situ telah mengadakan temuduga dan meminta wanita itu menunjukkan caranya membersih lantai.. Lalu dia mengatakan “Anda diterima bekerja, berikan email anda, kami akan mengirim maklumat yang diperlukan.???Wanita itu menyatakan yang dia tidak memiliki komputer dan juga email. Penemuduga terus mengatakan bahawa tanpa email.. wanita itu tidak boleh diambil sebagai pekerja.

Wanita itu menerima keputusan itu dengan rasa kecewa dan hanya memiliki RM10. lalu dia pergi ke Supermarket terdekat dan membeli 10 kg sayur. Lalu dijualnya sayur tersebut dari pintu ke pintu dan habis dalam masa 2 jam saja. Dia mendapat untung sekali ganda.. Lalu diulanginya kerja tersebut dan menjadikannya sebagai pekerjaan tetapnya.. Setelah beberapa waktu.. dia mampu membeli Lamborghini dan mengembangkan perniagaannya dengan membuka beberapa supermarket di sekitar Kuala Lumpur.

Suatu hari.. dia terlintas untuk mengambil insuran untuk diri dan keluarganya???Dipanggilnya penjual insuran datang kepejabatnya??? Setelah bersetuju???Penjual insuran berkata.. “Minta email Puan…???“Oh.. maaf saya tidak ada komputer dan email???jawab wanita itu.

Penjual Insuran terkejut dan berkata “Aneh.. Puan mempunyai perniagaan yang besar, tapi tidak mempunyai komputer dan email. Bayangkan apa yang Puan boleh lakukan jika Puan memiliki komputer dan email.???Wanita itu menjawab: “Jadi tukang Sapu di MSC Cyberjaya”...

Terkangkang

Dua pelajar Kolej Perubatan bersiar siar kat bandar. Mereka terserempak dengan seorang tua jalan terkangkang-kangkang.

Pelajar A kata "Orang tua tu tentu mengidap Sindrom Petry" Pelajar B pulak kata " Tak lah, dia mengidap Sindrom Zovitzki" Mereka hampir bergaduh pasal hal ni. Akhirnya pelajar A kata "Apa kata kita tanya je orang tua tu?" Pelajar B pun setuju. Mereka pun menghampiri orang tua itu.

Pelajar A: Kami tengok pak cik jalan terkangkang, boleh kami tahu pak cik mengidap penyakit apa?

Orang Tua: Kamu fikir aku ada penyakit apa?

Pelajar A: Saya fikir pak cik mengidap sindrom petry.

Orang Tua: Emm... bukan.

Pelajar B: Kalau macam tu, pak cik mesti mengidap sindrom Zovitzki.

Orang Tua: ...pun bukan.

Pelajar A: Habis tu?

Orang Tua: Emm, sebenarnya aku nak kentut tadi... tapi terberak pulak dalam seluar... sebab tu la aku jalan terkangkang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk